Elkészítés: Az összevágott hagymát az olajon megpirítjuk, egy kevés pirospaprikával meghintjük, és a paradicsomot hozzáadjuk. Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Amikor teljesen szétfőtt, megsózzuk, és kissé megborsozzuk. A rózsáira szedett karfiolt, meg a karikára vágott zöldpaprikát hozzáadjuk, és még egy kevés vizet aláöntve teljesen megpároljuk. A legvégén a felszeletelt gombát is belerakjuk, még 4 percig a tűzön hagyjuk, és egy kevés majoránnával és a finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.