Elkészítés: A 20 dkg lisztből, 0,3 dl olajból, 1,5 dkg élesztőből, 0,6 dl vízzel és sóval pizzatésztát készítünk. A tésztával kibélelünk egy pie-formát, és 180 fokos előmelegített sütőben 5 percig elősütjük.
A töltelékhez 2 evőkanál olajon megpároljuk a kockákra vágott hagymát, beletesszük a felszelt gombát, sózzuk, borsozzuk. Egy másik serpenyőben a margarinon aranybarnára pirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felöntjük a tejjel, kevergetve kicsit besűrítjük. A gombás tölteléket elosztjuk a tésztán, rákenjük a szalonnás Carbonara alapot, megszórjuk a reszelt sajttal, és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.