Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paradicsomot megmossuk, szárazra töröljük, és nyolc gerezdre vágjuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk, és széles metéltre vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, lerázzuk a vizet róla, és zöldjével együtt kb. 2 cm-es darabokra, vágjuk. A sonkát kb. fél cm-es metéltre, vágjuk.
Elkészítés: Az olajat a fehérborral, a borecettel, a mustárral, a cukorral, sóval és borssal simára keverjük. A saláta előkészített hozzávalóit mély salátástálba tesszük, és lazán összekeverjük. Megöntözzük az öntettel, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 234 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.