Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paradicsomot megmossuk, szárazra töröljük, és nyolc gerezdre vágjuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk, és széles metéltre vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, lerázzuk a vizet róla, és zöldjével együtt kb. 2 cm-es darabokra, vágjuk. A sonkát kb. fél cm-es metéltre, vágjuk.
Elkészítés: Az olajat a fehérborral, a borecettel, a mustárral, a cukorral, sóval és borssal simára keverjük. A saláta előkészített hozzávalóit mély salátástálba tesszük, és lazán összekeverjük. Megöntözzük az öntettel, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 234 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.