Elkészítés: A hagymát aprítom, a húst kockára vágom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom, a gombát szeletelem. A káposztát felszeletelem, a brokkolit rózsáira szedem.
A hagymát olajon megdinsztelem, rádobom a húst, fehéredés után öntök rá egy kevés vizet. Sózom, borsozom, megszórom őrölt köménnyel és pirospaprikával. Zsírjára pirítom. Felöntöm vízzel, lassanpárolom. Amikor már félpuha, hozzáadom a gombát is, szórok rá kevés lisztet.
Közben a rizst megfőzöm. A káposztát megpárolom: a köménymagot megpörkölöm, cukorral karamelizálom, hozzáadom a káposztát, locsolok rá kevés ecetet. Megpárolom a brokkolit is.
Tálaláskor a tányéron szépen elrendezek mindent.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.