Előkészítés: A belsőségeket megmossuk, letisztogatjuk és összevágjuk. A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, a hagymát finomra, a répát karikákra, a gombát kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a zúzát és a szívet. Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és kevés víz aláöntésével lefedve pároljuk. Ha a víz elpárolgott, pótoljuk. Amikor a zúza majdnem puha, beletesszük a sárgarépát, a májat, a tárkonyt és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter vízzel, amikor forr, beletesszük a gombát, ha kell, még fűszerezzük. Az elkészült levesbe a tejfölt is belekeverjük, még egyszer összeforraljuk. Amikor kiforrt, tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 289 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.