Előkészítés: A belsőségeket megmossuk, letisztogatjuk és összevágjuk. A zöldségeket meghámozzuk, megmossuk, a hagymát finomra, a répát karikákra, a gombát kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a zúzát és a szívet. Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és kevés víz aláöntésével lefedve pároljuk. Ha a víz elpárolgott, pótoljuk. Amikor a zúza majdnem puha, beletesszük a sárgarépát, a májat, a tárkonyt és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter vízzel, amikor forr, beletesszük a gombát, ha kell, még fűszerezzük. Az elkészült levesbe a tejfölt is belekeverjük, még egyszer összeforraljuk. Amikor kiforrt, tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 289 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.