Elkészítés: Keményre főzzük a 6 db tojást, majd megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, és a sárgáját kikaparjuk, villával összetörjük. A 2 csapott evőkanál lisztet a 2 dl tejjel simára keverjük, 2 dkg vajat beledobva kevergetve sűrű besamel mártást főzünk. A tűzről levéve az összetört tojássárgákkal, 1 nagy csokor finomra vágott metélőhagymával, kevés sóval összeskeverjük, majd a fehéjékbe púpozzuk. Kivajazott tűzálló tálra tesszük. 5 dkg vajon 30 dkg apróra vágott gombát sóval, őrölt borssal addig párolunk, amíg a leve elfő, ekkor 2 dl tejjel felengedjük, összeforraljuk. Gazdagítjuk 1 dl tejföllel, és a töltött tojásokra öntjük. A tetejére 5 dkg sajtot reszelünk, és forró sütőben aranyságára sütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.