Elkészítés: A húsokat feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, majd vajon megpirítjuk mindkét oldalukat. Ha kész, félretesszük.
A megmaradt vajon üvegesre pirítjuk a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a tisztított, felszeletelt gombát. Pár percig pároljuk, és beletesszük az elősütött csirkedarabokat. Felöntjük a fehérborral és 2 dl vízben feloldott marhahúsleves-kockával (ez az alaplé). Addig pároljuk, míg megpuhul a hús.
A virsli bőrét lehúzzuk (kivéve, ha juhbeles), majd felkarikázzuk, és a húshoz adjuk. Rövid párolás után az ételt zsírjára sütjük, végül belefacsarjuk 1 citrom levét.
Köretként adható főtt rizs vagy petrezselymes újburgonya jégsalátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.