Elkészítés: A húst - ha csontos - kicsontozom (csontja jó egy húslevesnek), felszeletelem, sózom, borsozom, megforgatom a lisztben, egy serpenyőben felforrósítom az olajat, ebben a hússzeleteimet mindkét oldalán hirtelen átsütöm, egy tálra szedve félreteszem.
A hagymát megtisztítom, félfőre vágom, a gombát félbe vágom, felszeletelem. Az olajban, amiben a húst átsütöttem megdinsztelem a hagymát, sózom és borsozom, beleadom a szeletelt gombát és a kifejtett zöldborsót, meghintem a pirospaprikával, alaposan elkeverem, majd felöntöm a borral, készre párolom. Visszateszem a hússzeleteket a raguba, de csak annyi időre, hogy átmelegítsem.
Tálaláskor minden tányérra adok 2-3 szelet húst, rákanalazok a raguból, sült hasábburgonyával körítem, friss paradicsomcikkekkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.