Elkészítés: 2 dl langyos vízben keverjük el az élesztőt. Adjuk hozzá a lisztet, a sót és az olajat, majd kézzel gyúrjuk össze. Formázzunk a tésztából cipót, pihentessük legalább 1 órán át letakarva.
Közben a lágy sajtot 3 evőkanál tejjel keverjük krémesre. A gombát szeleteljük fel, a sonkát vágjuk csíkokra. A tepsit vagy a pizzaformát olajozzuk ki.
A tésztát lisztes kézzel nyújtsuk ki, majd helyezzük a formába, a szélén körben peremet hagyva. Kenjük rá a sajtkrémet, majd a tetejére szórjuk a sonkát, a gombát, a felkarikázott paradicsomot és az olajbogyót egészben vagy felvágva.
Előmelegített sütőben 30 percig süssük. Frissen tálalva a legfinomabb, megszórva friss, felaprított bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.