Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük olyan nagyságú szeletekre, hogy bele tudjuk göngyölni a szardellákat. Miután felszeleteltük, megszórjuk reszelt parmezánnal, majd ízlés szerint bazsalikommal, ezt követően fektetjük bele a szardellát, felgöngyöljük, majd fogpiszkáló segítségével összetűzzük, hogy panírozás közben ne essen szét.
Bepanírozzuk a göngyölegeket, és forró olajban átsütjük. Miután átsült, hagyjuk hűlni pár percet, és egy határozott mozdulattal kihúzzuk a fogpiszkálót.
A rösztihez lereszeljük a megtisztított édesburgonyát, hozzáadjuk a sót, a borsot, a tojást, és összedolgozzuk. A tenyerünk segítségével laposra formázzuk, és ropogósra átsütjük. Fontos, hogy az olaj kellően forró legyen, hogy ne szívja magába.
Miközben a rizst feltettük főni, kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, és a megfőtt rizst pár percig átforgatjuk a hagymával.
A göngyölt csirkemellet a rösztivel és a hagymás rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.