Elkészítés: Az 1 kg-os marhafelsálból 4 félujjnyi vastag, hosszú, vékony szeletet vágunk, és egymás mellé fektetjük.
Egy kevés mustárral megkenjük a felső felületüket, majd császárszalonnát gyufaszálnyi darabokra vágjuk. A vöröshagymát csíkokra szeleteljük, és rárakjuk a hússzeletekre. Felgöngyöljük, fogpiszkálóval vagy hústűvel összetűzzük.
Belerakjuk a tepsibe, amelybe 1 dl
olívaolajat, 1 dl vizet, 1 dl fehérbort öntünk. Mellé fektetünk 1 szeletelt zöldpaprikát, 1 szeletelt paradicsomot. Lefedjük alufóliával, és megpároljuk.
Ha megpuhult a hús, kiszedjük egy tálra. A megmaradt húsléhez teszünk 1 mokkáskanálnyi lisztet, és kevés vörösborral felengedjük. Felforraljuk, és a göngyölt húsra öntjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.