Elkészítés:
1.) A pulykamellet egy éjszakára tejbe áztatjuk.
2.) Másnap felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk és 20 percig állni hagyjuk.
3.) Megkenjük a szeletek egyik felét mustárral, beleteszünk egy szelet sonkát és egy ujjnyi-rúd sajtot, feltekerjük a húsokat és megtűzzük 1-2 fogpiszkálóval.
4.) Kivajazunk egy jénait, beletesszük a húsgöngyölegeket. Meglocsoljuk egy pici olajjal, megszórjuk egy kis borssal és ételízesítővel, és 35-40 percig sütjük.
5.) Közben egy tálban összekeverünk 10 dkg reszelt Trappista sajtot, 10 dkg Edami sajtot, 1 tojást és egy pohár tejfölt. Kivesszük a húst a sütőből és a sajtos keverékből kanállal minden egyes húsgöngyöleg tetejére egy kupacot teszünk. Visszatesszük a sütőbe és 20 perc alatt pirosra sütjük az egészet. Rizzsel, vegyes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.