Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk és megmossuk. A paprikát, a paradicsomot, a lilahagymát karikákra, az uborkát kis kockákra aprítjuk. A salátaleveleket leszárítjuk. A tofut lecsepegtetjük, és kockákra vágjuk. Elkészítés: Az ecetet kikeverjük az oregánóval, kevés sóval és borssal, belepréseljük a fokhagymát, végül erőteljes mozdulatokkal elkeverjük benne az olajat és fél dl vizet. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a tofut. Az egészet leöntjük az öntettel, és pirított barna kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.