Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, a szárral szemközti, gömbölyű feléről levágunk kb. 1 cm kalapkát, húsát-magjait kivájjuk, gyengén besózzuk, és üregével lefelé fordítva levét elcsorgatjuk. A zsemléket beáztatjuk a tejbe. A fokhagymát meghámozzuk, a petrezselymet leöblítjük, finomra vágjuk. A sajtot apróra felkockázzuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (gázsütő 2. fokozat).
Elkészítés: A zsemléket alaposan kinyomkodjuk, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a petrezselymet, a sajtot és a tojásokat, ízlés szerint sózzuk, erőteljesen borsozzuk, lazán összekeverjük. Megtöltjük vele a paradicsomokat. Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, “beleültetjük” a paradicsomokat, visszatesszük a kalapkájukat, tetejükre morzsoljuk a maradék margarint, és 15-20 percig sütjük. Azonnal tálaljuk. Roston sült halak, húsok kitűnő kísérője.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.