Elkészítés: A tarját csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a fűszereket, (a só kivételével, az csak később kerül bele), és jól összeforgatjuk. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
Sütése a szabadban tárcsán, vagy (nem rácsos) grillezőn az igazi, de gáztűzhelyen sütőtálban is elkészíthető.
A húst a felforrósított olajon hirtelen átforgatjuk, majd állandó kevergetéssel félpuhára sütjük. Ekkor hozzáadjuk a legyalult káposztát, ezzel kb. 15 percig együtt sütjük. Ezután beletesszük a karikára vágott hagymát és a lereszelt sárgarépát, és kevergetve tovább sütjük.
Mikor már majdnem kész, megsózzuk, és még pár percig sütjük.
Köretnek hasábburgonyát vagy burgonyapürét tálalhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.