Elkészítés: A megmosott héjas burgonyákat forrásban lévő sós vízben 10 percig főzzük. A kicsumázott paprikát közepes nagyságú darabokra vágjuk. A lecsöpögtetett burgonyákat hűlni hagyjuk, majd félbevágjuk, és a vágott felükre petrezselyemleveleket fektetünk. A burgonyadarabokat a paprikával váltogatva nyársakra húzzuk, az olívaolajjal elkevert zúzott fokhagymával megkenjük, majd lefedjük. Éjszakára hűtőszekrénbe tesszük.
A sóval, borssal bedörzsölt és a paprikakrémmel megkent csirkecomokat oldalanként kb. 15 percig grillezzük. A lecsöpögtetett nyársakat megsózzuk, megborsozzuk, és kb. 10 percig grillezzük. A csirkecombokkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.