Elkészítés: A megmosott héjas burgonyákat forrásban lévő sós vízben 10 percig főzzük. A kicsumázott paprikát közepes nagyságú darabokra vágjuk. A lecsöpögtetett burgonyákat hűlni hagyjuk, majd félbevágjuk, és a vágott felükre petrezselyemleveleket fektetünk. A burgonyadarabokat a paprikával váltogatva nyársakra húzzuk, az olívaolajjal elkevert zúzott fokhagymával megkenjük, majd lefedjük. Éjszakára hűtőszekrénbe tesszük.
A sóval, borssal bedörzsölt és a paprikakrémmel megkent csirkecomokat oldalanként kb. 15 percig grillezzük. A lecsöpögtetett nyársakat megsózzuk, megborsozzuk, és kb. 10 percig grillezzük. A csirkecombokkal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.