A kenyeret falatnyi darabokra vágjuk, tepsire tesszük, megöntözzük olívaolajjal és 200 fokon ropogósra sütjük.
A megmosott koktélparadicsomot szintén a tepsire tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, picit megsózzuk és 200 fokon megsütjük.
A dresszinghez egy kis üvegben összerázzuk az olívaolajat, a csili pelyhet, az aprított bazsalikomot, a citromlevet, és egy pici sót.
A grill sajtokat a csomagoláson lévő utasítás szerint megsütjük pl. kontakt grillen.
A madársalátát és a rukkolát átkeverjük a dresszinggel, ráfektetjük a sült paradicsomot, dobálunk rá a sült kenyérkockából és végül ráhelyezzük a grillezett sajtokat. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.