Elkészítés: A medvehagyma szárát letépem, a leveleket sóval, borssal, 1,5 dl olívaolajjal aprítógépben összeturmixolom. Mehet bele fenyőmag is, de nem kötelező. A pestót a frissen kifőtt tésztával összeforgatom. Nem biztos, hogy kell az egész, ami marad, lefedve eláll a hűtüben pár napig, pirítóssal isteni.
A sajtot grillserpenyőben vagy kerti grillen csíkosra sütjük, kis só és bors jöhet rá, majd a pestós tésztával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.