A kuszkuszt egy lábasba tesszük, felöntjük kétszeres mennyiségének megfelelő forró vízzel, sózzuk, borsozzuk, belefacsarjuk a citromot, hozzáöntjük az olíva olaj felét. Fedő alatt állni hagyjuk.
Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. Az összes zöldséget 1 cm-es kockákra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, félre teszünk belőle néhány levet a tálaláshoz.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a maradék olíva olajat. Közepes lángon meg pirítjuk a zöldségeket. (Kb. 5-6 perc, lilahagyma, cukkini, sárgarépa, padlizsán, zellerszár) Ha megpirultak, megszórjuk petrezselyemmel, és kavargatva 2-3 percig mfőzzük. Ha kész, hozzákeverjük a zöldségeket a kuszkuszhoz.
Töröljük szárazra a serpenyőt, forrósítsuk fel. Közepes lángon süssük a sajtok mindkét oldalát kb. 3-3 percig.
A zöldséges kuszkuszt egy tányérra halmozzuk, arra helyezzük rá a grillsajtot. Petrezselyemlevelekkel díszítjük.
(A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!)
RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.