Elkészítés: A halat meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, és 30 percig hagyjuk pácolódni.
Ezalatt a joghurtot összekeverjük néhány csepp frissen facsart citromlével, sózzuk, borsozzuk, és kaporral ízesítjük. Az avokádót meghámozzuk és felszeleteljük. Csepegtessünk rá citromot, így elkerülhetjük, hogy bebarnuljon.
Száraz, forró serpenyőben megsütjük a halat. Amikor belefektettük a serpenyőbe, nem piszkáljuk, hanem 2-3 percig hagyjuk sülni. Majd egy lapos, vékony spatula segítségével megfordítjuk, és további 2 percig sütjük. A halat könnyű túlsütni, érdemes a sütésére nagyobb figyelmet fordítani. A sütés során kevés citromlevet locsolhatunk rá, és mielőtt elkészül, egy kis vajjal is megkenhetjük a halat.
A szeletelt avokádóval, a kapros joghurttal meglocsolt salátával és citrommal tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.