Elkészítés: A padlizsánt, a cukkinit és a paradicsomot felkockázom. Előbb a padlizsánokat, aztán a cukkinit is kevés olívaolajon grillserpenyőben hirtelen megsütöm (kb. 10-10 perc), kevés olajon az apró kockára vágott hagymát és a héjától megszabadított paradicsomkockákat épp csak megpirítom, fűszerezem. A langyosra hűlt zöldségeket összekeverem, egy kevés balzsamecettel ízesítem, ha szükséges, még sózom, fűszerezem. 2 órára hűtőszekrénybe teszem. Tölgylevelű salátából (vagy ami épp van itthon) egy tálban megágyazok a már összeért salátának, ráhalmozom a zöldségeket, olajbogyóval, petrezselyemmel díszítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.