Elkészítés: A padlizsánt, a cukkinit és a paradicsomot felkockázom. Előbb a padlizsánokat, aztán a cukkinit is kevés olívaolajon grillserpenyőben hirtelen megsütöm (kb. 10-10 perc), kevés olajon az apró kockára vágott hagymát és a héjától megszabadított paradicsomkockákat épp csak megpirítom, fűszerezem. A langyosra hűlt zöldségeket összekeverem, egy kevés balzsamecettel ízesítem, ha szükséges, még sózom, fűszerezem. 2 órára hűtőszekrénybe teszem. Tölgylevelű salátából (vagy ami épp van itthon) egy tálban megágyazok a már összeért salátának, ráhalmozom a zöldségeket, olajbogyóval, petrezselyemmel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.