Elkészítés: 1. A páchoz valókat összekeverjük. A húsokat egy lapos tálba fektetjük, rálocsoljuk a páclevet, és pár órára vagy akár egy éjszakára a hűtőszekrénybe rakjuk. Érdemes a húsokat 2-3 alkalommal megforgatni a páclében.
2. A szószhoz a paradicsomot, a hagymát és az újhagymát apró darabokra vágjuk, ha a paradicsom nem elég érett, egy kis pürével dúsítjuk. Hozzáadjuk a friss lime levet, a Worcesterszószt és a vodkát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk. Lábasba rakva kb. 5 percig főzzük.
3. A steakeket kivesszük a pácléből, és forró grillre tesszük. A sütes ideje attól függ, ki mennyire szereti véresen a steaket.
4. A kész húst a Bloody Mary szósszal tálaljuk. Hűs Bírborkadarkával vagy Cabernet Sauvingon-nal kísérhetjük. Mennyei!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.