Elkészítés: 1. A páchoz valókat összekeverjük. A húsokat egy lapos tálba fektetjük, rálocsoljuk a páclevet, és pár órára vagy akár egy éjszakára a hűtőszekrénybe rakjuk. Érdemes a húsokat 2-3 alkalommal megforgatni a páclében.
2. A szószhoz a paradicsomot, a hagymát és az újhagymát apró darabokra vágjuk, ha a paradicsom nem elég érett, egy kis pürével dúsítjuk. Hozzáadjuk a friss lime levet, a Worcesterszószt és a vodkát, ízlés szerint sózzuk borsozzuk. Lábasba rakva kb. 5 percig főzzük.
3. A steakeket kivesszük a pácléből, és forró grillre tesszük. A sütes ideje attól függ, ki mennyire szereti véresen a steaket.
4. A kész húst a Bloody Mary szósszal tálaljuk. Hűs Bírborkadarkával vagy Cabernet Sauvingon-nal kísérhetjük. Mennyei!!!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.