Elkészítés: A tej felét fellangyosítjuk, beletesszük a porcukrot és az élesztőt. Az élesztőt hagyjuk felfutni. A liszt közepébe mélyedést nyomunk, és beleöntjük az élesztős tejet. Ezt a környező liszt kis részével összekeverjük, hogy tejföl sűrűségű legyen. Majd a többi lisztből kevéssel betakarjuk, és meleg helyen kétszeresére kelesztjük kb. negyed óra alatt. Hozzáadjuk a sót, az olajat és a vizet, majd jól elkeverjük. A tésztát simára gyúrjuk, cipót csinálunk belőle, és letakarva egy órát pihentetjük. Maximum fél centi vastag hurkácskákat sodrunk belőlük, és további 20 percig kelesztjük őket. A pálcikákat a maradék tejjel vékonyan megkenjük, és kiolajozott tepsiben forró sütőben szép pirosra sütjük kb. 15 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.