Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a langyos vízben pici cukorral, majd a lisztbe keverjük az olajjal együtt. Ha tömlős krémsajtot nyomunk bele, isteni puha lesz! 1 gerezd fokhagymától még jobb íze lesz! 30 perc kelesztés után kinyújtjuk a tésztát téglalap alakúra, és a rövidebb végétől felcsíkozzuk. Csavarunk egyet a csíkokon, úgy tesszük a tepsibe. 12 db lesz belőle, ez pont egy tepsinyi. Meglocsolhatjuk sütés előtt egy pici olívaolajjal is, majd ropogós pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.