Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, beletesszük a csíkokra vágott csirkemellszeleteket.
Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk a bazsalikomot. Fehéredésig pirítjuk.
A mascarponét elkeverjük a tejszínnel, ízesítjük a zúzott fokhagymával.
A húst egy kisebb tepsibe tesszük, ráborítjuk a mascarponés-tejszínes keveréket, megszórjuk az apróra vágott dióval, a felszeletelt aszalt paradicsommal. Végül rátesszük a felkarikázott mozzarellát.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
Nézd meg a diós-sajtos tepsis csirkemell elkészítését videón:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.