Elkészítés: A tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk. A vízbe beletesszük és elkeverjük a búzadarát, és amikor forr a tej, belekeverjük, és 7-10 perc alatt sűrűre főzzük. Közben egy kb. 25x35 méretű tepszibe egy sor kekszet rakunk. Amikor megfőtt a dara, 2 részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a lekvárt, a másikba a kakaót és a rumaromát. A kész massza egyik részét ráöntjük a kekszre, majd rakunk rá 1 sor kekszet, és arra öntjük a másik krémet. Majd ismét 1 sor keksz következik. Ha kissé kihűlt, bevonjuk csokimázzal és megszórjuk kókuszreszelékkel. Másnapra megpuhul a keksz, kockára vágva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.