Elkészítés: A tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk. A vízbe beletesszük és elkeverjük a búzadarát, és amikor forr a tej, belekeverjük, és 7-10 perc alatt sűrűre főzzük. Közben egy kb. 25x35 méretű tepszibe egy sor kekszet rakunk. Amikor megfőtt a dara, 2 részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a lekvárt, a másikba a kakaót és a rumaromát. A kész massza egyik részét ráöntjük a kekszre, majd rakunk rá 1 sor kekszet, és arra öntjük a másik krémet. Majd ismét 1 sor keksz következik. Ha kissé kihűlt, bevonjuk csokimázzal és megszórjuk kókuszreszelékkel. Másnapra megpuhul a keksz, kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.