Elkészítés: A finomra vágott hagymát megdinszteljük kevés zsiradékon, rádobjuk a hámozott kockázott paradicsomot és a kockázott paprikát. Utána megszórjuk a füszerekkel, majd a kockára vágott hús következik. Picit átsütjük, majd vízzel felöntjük. A zöldséget pucoljuk, karikázzuk, és a levesbe tesszük. 1,5 órát főzzük, majd beletesszük a kockázott krumplit, 20 percig főzzük. Ezalatt a tojásból és a lisztből galuskatésztát keverünk, és a levesbe szaggatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.