Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk, megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a húst, és tovább pirítjuk, majd a karikára szelt paradicsom és paprikák jönnek bele. Felöntjük a 2 dl vörösborral, megszórjuk ételízesítővel, hozzáadjuk a felkarikázott répákat, felöntjük vízzel, és addig főzzük, ameddig a hús is meg nem puhul, de ne főzzük szét.
Ezután még a burgonyával, és a hozzáadott többi fűszerrel is forraljuk, ameddig a burgonya is jó nem lesz.
Aki szereti, csipetketésztát főzhet bele, amit a burgonyával együtt kell belefőzni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.