Elkészítés:
1. réteg: 3 tojássárgáját 5 evőkanál porcukorral habosra keverünk. A 3 tojásfehérjét habbá verjük. 2 evőkanál zselatint 1 dl vízben felmelegítünk, a masszához adjuk, összekeverjük. Tepsibe öntjük és hűtőbe tesszük.
2. réteg: ugyanúgy készül, mint az első, csak tesszünk bele 2 dkg kakaót. Az első rétegre öntjük és hűtőbe tesszük.
3. réteg: 4 dl tejfölt 7 evőkanál porcukorral, 1 csomag vanílás cukorral kikeverünk, és 1 dl zselatinos vizet hozzákeverünk. Ráöntjük a 2. rétegre és ismét lehűtjük.
4. réteg: fél dl vizet, 2 evőkanál zselatint felmelegítünk, hozzáöntünk 2 dl málnaszörpöt, kikeverjük és ráöntjük a 3. rétegre. És ismét lehűtjük.
Megvárjuk, amíg összeáll a sütemény, és utána fogyaszthatjuk. A 4. réteget bármilyen szörppel el lehet készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.