Előkészítés: A narancsokat megtisztítjuk, eltávolítjuk a fehér héját is, és karikára vágjuk. A banán héját lehúzzuk, és ezt is felkarikázzuk. Az őszibarackot megmossuk, húsát kis kockákra vágjuk. A citromok levét kicsavarjuk.
Elkészítés: A gyümölcsöket nagy salátástálba tesszük, leöntjük a citromlével, ráöntjük a szőlőlevet, és betesszük a hűtőbe kb. 1 óra hosszára. A gyerek pezsgőt is betesszük hűlni. A pezsgőt csak akkor bontjuk fel, amikor kínálni szeretnék az italt, és a gyümölcsökre öntjük a tálba, majd néhány jégkockával (ez el is maradhat) poharakban, kiskanállal azonnal kínáljuk. Kicsik, nagyok, korlátlanul fogyaszthatják.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.