Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, sóval, borssal mindkét oldalukat bedörzsöljük, majd hőálló tálba fektetjük. A tetejüket mézzel bekenjük. A pácléhez az olajat az egyik citrom levével és a narancslével összekeverjük, csipetnyi sóval, 2-3 teáskanál frissen reszelt gyömbérrel, 1 teáskanál kurkumával, valamint kevés fehérborssal és korianderrel ízesítjük. A combokat a páclével nyakonöntjük, a maradék citromból pedig vastagabb cikkeket vágunk, amiket a csirkecombok mellé fektetünk. Alufóliával az egészet letakarjuk, és fél órán át a hűtőben pihentetjük. Amikor a fél óra letelt, a tálat a (nem előmelegített) sütőbe tesszük, és 180 fokon légkeveréssel 1 óráig sütjük, néha kivesszük, és a páclével meglocsolgatjuk. Végül 10 perc alatt grill fokozaton fólia nélkül pirosra sütjük, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.