Elkészítés: A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós, szódabikarbónás víz felett megpároljuk. Amíg párolódik, a csirkemellet megtisztítjuk, és falatnyi csíkokra vágjuk, megsózzuk és borsot őrlünk rá. Előkészítjük a többi zöldséget: az újhagymát vékonyan felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is), a fokhagymát, a gyömbért és a chilit pedig apróra vágjuk. A sárgarépát julienne-re (kb. gyufaszál méretűre) vágjuk.
Egy felforrosított serpenyőbe olívaolajat öntünk, és megsütjük benne a csirkemellcsíkokat. Ha kész, a brokkolihoz adjuk. A serpenyőben ismét olajat hevítünk, erős lángon (vigyázva, hogy ne égjen meg) megsütjük az újhagymát, a fokhagymát, a chilit és a gyömbért, majd hozzáadjuk a sárgarépát, és azt is megpirítjuk (maradjon roppanós). Adunk hozzá ízlés szerint szójaszószt, mézet és frissen őrölt borsot (a sóval vigyázzunk a szójaszósz miatt), majd összeforgatjuk a csirkével és a brokkolival.
A rizs- vagy üvegtésztát sós vízzel leforrázzuk (a brokkoli főzővize tökéletes), majd leszűrjük. A tésztát összekeverjük a zöldséges csirkével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.