Elkészítés: A lisztet elkeverem a sütőporral meg a szódabikinivel, aztán hozzáadom a cukrokat, az egész tojásokat, az étolajat meg a sziszegős vizet. :) Jól átkeverem (híg állagú), majd beleszórom a gyümölcskockákat. Újabb keverés következik, majd az egészet beleöntöm egy kisebb (35x25 cm-es), sütőpapírral bélelt tepsibe, a tetejére pedig mazsolát szórok.
Tíz percig 220 fokon, további kb. 30-35 percig 180-200 fokon sütöm. Kockára vágva, vaníliás porcukorral meghintve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.