Elkészítés: Először a nedves hozzávalókat öntöm egybe, majd szépen kikeverem az egészet úgy, hogy apránként hozzáöntöm a szárazakat. Nagyjából piskóta sűrűségű tésztát kapok így.
A tejszínt felmelegítem, beletördelem a fehércsokit, felolvasztom.
A tésztát muffinkapszlikkal bélelt formába kanalazom, majd rájuk csurgatom a tejszínes fehércsokit.
190 fokos sütőbe teszem, és kb. 20-25 perc alatt készre sütöm. A csokis tejszín karamellizálódik a tetejükön, és ez egyenesen ellenállhatatlanná teszi őket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.