Elkészítés: A serpenyőbe beleöntjük az olívaolajat, a fűszereket, hozzáadjuk a mustárt, a fokhagymát és a lilahagymát. Kb. 2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, amit tovább pirítunk. Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a gombát és a borsót. A rizst eközben külön megfőzzük, majd ha már a gomba is kissé megpirult, beleöntjük a rizst a serpenyőbe. Jól összekeverjük, kb. 1 percig még az egészet együtt sütjük, majd tányérokra téve megszórjuk reszelt sajttal. Máris ehetjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.