Elkészítés: Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk, majd - 1 tojást és 20 dkg sajtot kivéve - a többi hozzávalókkal összedolgozzuk. Lisztezett felületen kb. ujjnyi vastagra kinyújtjuk, megszórjuk kevés reszelt sajttal, összehajtogatjuk. Ezt még kétszer megismételjük, a hajtogatások között 20 percet pihentetjük a tésztát. (Mindannyiszor kb. ujjnyi vastagra nyújtjuk.) Utoljára megkenjük tojással is, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és kisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Én nem szoktam zsiradékkal kikenni a tepsit, mert felesleges, így sem ragad le! Egymáshoz nem túl közel lerakjuk a pogikat a tepsibe, és 180 fokon kb. 20-25 pecig sütjük! A lényeg, hogy a sajt szépen kezdjen megpirulni. Nagyon finom, omlós pogácsa lesz a végeredmény! Jó étvágyat mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.