Elkészítés: Először felvágom a húst nagyon vékony csíkokra, majd bepácolom a fűszerkeverékkel, hagyom állni. Közben a salátakeverékhez sok felaprított hagymát (1-2 fej vöröshagymát) keverek (lehet még belerakni uborkát is, friss zöldségekből mindenfélét), majd ráöntöm a sóval, borssal, 4-5 gerezd fokhagymával ízesített joghurtot, összekeverem. Közben a húst megpárolom, hogy puha legyen és a szaftja elfőjön. Megsütöm a hasábburgonyát. Majd a tányérra rakok egy-egy adag krumplit, húst és salátát. Mindenből egy kicsit jól mutat és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.