Elkészítés: A gyümölcsöt lecsepegtetjük, a piskótát darabokra vágjuk. A tejfölt, porcukrot, citromlevet összekeverjük. A tejszínt félig felverjük, majd a habfixálóval együtt kemény habbá verjük. A tejfölös masszát, a gyümölcsöket és a felvert tejszínhabot összekeverjük. Egy nagy tál aljára kenünk egy réteget ebből a masszából, rá egy réteg darabolt piskótát szórunk. Ezt a rétegelést folytatjuk addig, amíg a hozzávalók elfogynak, de úgy, hogy a tetejére hab kerüljön. Egy napig hűtőben pihentetjük, de 3-4 óra is elég.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.