Elkészítés: A gyümölcsöt lecsepegtetjük, a piskótát darabokra vágjuk. A tejfölt, porcukrot, citromlevet összekeverjük. A tejszínt félig felverjük, majd a habfixálóval együtt kemény habbá verjük. A tejfölös masszát, a gyümölcsöket és a felvert tejszínhabot összekeverjük. Egy nagy tál aljára kenünk egy réteget ebből a masszából, rá egy réteg darabolt piskótát szórunk. Ezt a rétegelést folytatjuk addig, amíg a hozzávalók elfogynak, de úgy, hogy a tetejére hab kerüljön. Egy napig hűtőben pihentetjük, de 3-4 óra is elég.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.