Elkészítés: A befőtteket leszűröm, levüket lábosba öntöm. Hozzáteszek még kb. annyi vizet, amennyi a lé volt. Amíg felforr, megtisztítom, feldarabolom és beleteszem az almát, teatojásba rakom a fűszereket. (Ennyi leveshez tele szoktam tenni a teatojást, kb. fele-fele arányban a fahéjat és a szegfűszeget, plusz 1 db szegfűborsot). Ízlés szerint cukrozzuk, és a citrom levéből is tehetünk bele. Ha puhára főtt az alma, beletesszük a meggyet és a (közben kisebb darabokra vágott) barackot. Megvárjuk, míg ismét felforr. Közben a két vaníliás pudingot kikeverjük kb. fél liter tejjel, és ha forr a leves, már tehetjük is bele. Addig kevergetjük, amíg besűrűsödik. Ha kész, beletesszük a vaníliás cukrot (főzés közben elveszítené az aromáját) és a citromhéjat (én krumplipucolóval szoktam 5-6 darabkát levágni, ügyelve, hogy a fehér rész ne kerüljön bele). Hidegen tálaljuk. Legjobb, ha előző este készítjük el, így az ízek még jobban összeérnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.