Elkészítés: Egy evőkanál vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, és öntsük rá a megmosott rizst. Eresszük fel a vízzel vagy a húslével. Forralás után lefedve tegyük a sütőbe fél órára alacsony lángon. A mazsolát áztassuk meleg vízben, majd szárítsuk meg. A sütés utolsó öt percében keverjük a rizshez a mazsolát és az apróra vágott petrezselymet. Közben szedjük le a bőrt a csirkemellről és csontozzuk ki. Vágjuk szeletekre, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon hirtelen süssük át. Egy evőkanál vajon párolt hagymához adjuk a lisztet, a curryt és a fehérbort. Állandó keverés mellett öntsük fel húslével és tejszínnel a mártást. Öt percig főzzük. A hámozott banánt és kivit karikázzuk fel, tegyük a mártásba. Tálaljuk a szószt a húsra öntve, a mazsolás rizzsel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.