Elkészítés: Egy evőkanál vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, és öntsük rá a megmosott rizst. Eresszük fel a vízzel vagy a húslével. Forralás után lefedve tegyük a sütőbe fél órára alacsony lángon. A mazsolát áztassuk meleg vízben, majd szárítsuk meg. A sütés utolsó öt percében keverjük a rizshez a mazsolát és az apróra vágott petrezselymet. Közben szedjük le a bőrt a csirkemellről és csontozzuk ki. Vágjuk szeletekre, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon hirtelen süssük át. Egy evőkanál vajon párolt hagymához adjuk a lisztet, a curryt és a fehérbort. Állandó keverés mellett öntsük fel húslével és tejszínnel a mártást. Öt percig főzzük. A hámozott banánt és kivit karikázzuk fel, tegyük a mártásba. Tálaljuk a szószt a húsra öntve, a mazsolás rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.