Elkészítés: Egy lapos tálba kiterítjük a gyümölcsöt, és megszórjuk porcukorral. (Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, először szobahőmérsékleten engedjük föl, és öntsük le alóla a levét.) A tejszínt hidegen verjük habbá, és a habba óvatosan keverjük bele az előzőleg turmixgéppel pépesített túrót (pici tejszínt adjunk hozzá). Ízesítsük a vaníliacukorral. Desszertes poharakba rétegezzük: alulra a túróhab, középre gyümölcs, tetejére túróhab, végül gyümölcs. Mentalevéllel díszítsük, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.