Elkészítés: A tésztát meggyúrjuk, pihentetjük, és fél centi vastagra kinyújtjuk. Linzerszaggatóval - nem a lyukassal – kiszaggatjuk! Muffin sütőformába simítjuk a korongokat, úgy, hogy az ujjunkkal már eleve kosarakat lapogatunk belőlük. Magozott meggyel (vagy más gyümölccsel) megtöltjük, és 1-1 kanál fahéjas cukorral megszórjuk. Ha nagyon savanyú a gyümölcs, akkor tehetünk rá több cukrot is. Körülbelül 180 fokon sütjük, amíg a széle aranybarna lesz. A maradék tésztából készíthetünk mini fahéjascsigákat, nagyon jól mutat a kosárka tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.