Elkészítés: A tészta hozzávalóiból szögletes, kisebb tepsi nagyságú, 1 cm vékony piskótát sütünk.
A krémhez a tejszínből, cukor nélkül kemény habot verünk, és hideg helyre tesszük. A gyümölcsöt feldaraboljuk, kimagozzuk, a felét félretesszük, a másik felét összeturmixoljuk. A pudingport a rajta levő utasítás szerint 9 dl tejjel kikeverjük. A túrót áttörjük, majd összekeverjük a gyümölcspürével és a cukorral.
Közepes méretű, peremes tepsit fóliával kibélelünk.
A tejszínhabot, a pudingot és a gyümölcsös túrót óvatosan, lazán átkeverjük. A zselatinra ráöntjük a megmaradt 1 dl tejet, és folyamatos kevergetés mellett langyosra melegítjük, hogy felolvadjon benne a zselatin, majd a krémhez keverjük.
Belesimítjuk a tepsibe, amit befedünk a piskótalappal. Azt kissé rá is nyomjuk, majd a tetejét fóliával betakarjuk, és hűtőszekrénybe tesszük. Legalább fél napig dermesztjük.
Tálalás előtt kiborítjuk, a fóliát lehúzzuk róla, és a tetejét a megmaradt gyümölcsökkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.