Elkészítés: A tészta hozzávalóiból szögletes, kisebb tepsi nagyságú, 1 cm vékony piskótát sütünk.
A krémhez a tejszínből, cukor nélkül kemény habot verünk, és hideg helyre tesszük. A gyümölcsöt feldaraboljuk, kimagozzuk, a felét félretesszük, a másik felét összeturmixoljuk. A pudingport a rajta levő utasítás szerint 9 dl tejjel kikeverjük. A túrót áttörjük, majd összekeverjük a gyümölcspürével és a cukorral.
Közepes méretű, peremes tepsit fóliával kibélelünk.
A tejszínhabot, a pudingot és a gyümölcsös túrót óvatosan, lazán átkeverjük. A zselatinra ráöntjük a megmaradt 1 dl tejet, és folyamatos kevergetés mellett langyosra melegítjük, hogy felolvadjon benne a zselatin, majd a krémhez keverjük.
Belesimítjuk a tepsibe, amit befedünk a piskótalappal. Azt kissé rá is nyomjuk, majd a tetejét fóliával betakarjuk, és hűtőszekrénybe tesszük. Legalább fél napig dermesztjük.
Tálalás előtt kiborítjuk, a fóliát lehúzzuk róla, és a tetejét a megmaradt gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.