Elkészítés: A hozzávalókból piskótát készítünk a szokásos módon, majd tepsiben kisütjük. Ha megsült a tészta, cukrozott konyharuhára fektetjük, majd feltekerjük. A konyharuhát eltávolítjuk, és a tésztát összetekercselve hűlni hagyjuk.
A pudingot és a tejszínhabpótló port a tasakon található leírás szerint külön-külön (de csak 3 dl tejjel, ha többet használunk, folyós lesz a krém) elkészítjük, majd összekeverjük a két krémet.
A kihűlt piskótát kiterítjük, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet. A krémre gyümölcsöt szórunk, majd az egészet feltekerjük. Ha esetleg maradt ki krém, azzal bevonhatjuk a piskótát, és csokireszelékkel díszíthetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.