Elkészítés: A hozzávalókból piskótát készítünk a szokásos módon, majd tepsiben kisütjük. Ha megsült a tészta, cukrozott konyharuhára fektetjük, majd feltekerjük. A konyharuhát eltávolítjuk, és a tésztát összetekercselve hűlni hagyjuk.
A pudingot és a tejszínhabpótló port a tasakon található leírás szerint külön-külön (de csak 3 dl tejjel, ha többet használunk, folyós lesz a krém) elkészítjük, majd összekeverjük a két krémet.
A kihűlt piskótát kiterítjük, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet. A krémre gyümölcsöt szórunk, majd az egészet feltekerjük. Ha esetleg maradt ki krém, azzal bevonhatjuk a piskótát, és csokireszelékkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.