Elkészítés: Kisütünk kb. 15 darab palacsintát. A diót, a cukrot és meggyet összekeverjük. A barackot a kókuszreszelékkel keverjük össze. (Én botmixerrel pépesre zúztam.) Az almát a cukorral összekeverve kevés margarinon puhára pároljuk.
Az első palacsintát hőálló tálba vagy tortaformába tesszük, és megkenjük a meggyes-diós keverékkel. Befedjük palacsintával. Erre kerül a kókuszos krém, majd újabb palacsinta. Végül az almás réteg. Ezt ismételjük addig, amíg minden hozzávaló el nem fogy.
A meggylevet a cukorral és az étkezési keményítővel felfőzzük, mártás sűrűségűre, és a rakott palacsintához kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.