Elkészítés: Összekeverjük az 5 tojás sárgáját 20 dkg cukorral, a tejjel, a margarinnal, a vaníliás cukorral, a liszttel és a sütőporral. Egy keményebb alapú keverttésztát kapunk, amit megszórunk 2-3 kanál grízzel, ha nedvesebb gyümölcsöt használunk. Rárakjuk a felszeletelt gyümölcsöt, megszórjuk 2-3 kanál cukorral, tehetünk ra fahéjat is. Kikenünk egy közepes tepsit, meglisztezzük, belesimítjuk a tésztát, és megsütjük közepes lángon. Közben felverjük az 5 tojás fehérjét kemény habbá, ha már kemény, hozzáadunk 1 kanál citromlevet, majd kanalanként 20 dkg cukrot. Ha a tészta megsült, rákenjük a habot, és kis tűzön megszárítjuk a habot kb. 10 perc alatt. A habhoz adhatunk kevés reszelt citromhéjat vagy limonádéport, a tetejét megszórhatjuk kókuszreszelékkel. Nagyon finom eperrel meg ananászkompóttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.