Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm. A tojásokat a cukorral alaposan kikeverem. A túrót villával összetöröm, belekeverem a reszelt citromhéjat és a tejfölt, hozzáadom a tojást. Ebbe a masszába forgatom a tésztát, majd óvatosan beleforgatom a megmosott, lecsöpögtetett gyümölcsöt, de rétegezni is lehet.
Kivajazott, zsemlemorzsával behintett tűzálló tálba vagy tortaformába töltöm, a tetejét elsimítom. 180 fokos sütőben 40 percig sütöm. Melegen, de akár hidegen is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.