Elkészítés: A legnehezebb a dinnye kosárkává formálása. Én szigetelőszalaggal jelöltem ki a kosát formáját, majd keskeny pengéjű késsel először a kosár fogóját, majd az oldalait vágtam ki. Utóbbit cikk-cakk alakban.
A dinnye belét fagyis kanállal kivájtam, daraboltam, majd egy tálban összekevertem a többi hozzávalóval. A gyümölcsök arányát mindenki kedve szerint változtathatja. Kevés őrölt fahéjjal és lime levével ízesítettem. Mindenkit biztatok a kóstolásra. Cukor nem kell hozzá! Ha felnőtt is van a társaságban, külön tálban kis vodkát is keverhetünk bele.
Az összekevert salátát kevés idő után visszamerjük a kivájt dinnyébe. hűtve és hűtés nélkül is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.