Elkészítés: Vastag palacsintákat sütünk, melyek tésztájába reszelt citromhéjat keverünk. Megpirítjuk a diót, és durvára törjük (én papírzacskóban, nyújtófával szoktam). Jó kemény habot verünk a tojásfehérjékből és a cukorból.
Pici margarinnal vagy olajjal kikent kerek tűzálló tálba vagy tortaformába rétegezzük, így:
Leterítünk 1 palacsintát,
baracklekvárral megkenjük,
megszórjuk dióval,
tojáshabot kenünk rá. Majd megint palacsinta, és így tovább.
A tetejére tojáshab kerüljön, amire a maradék diót rászórjuk. Forró sütőben addig sütjük, amíg a tetején a hab megkeményedik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.