Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral és a zsírral habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a kevés tejet és a vaníliás cukrot, lisztet és a sütőport. Összekeverjük, és zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük (kb. 1,5 cm), sütőbe tesszük. Mikor a tészta pirulni kezd, rátesszük a máktölteléket (a darált mákot, a reszelt almát és a cukrot összekeverjük). Zovább sütjük kb. 30 percig. A tojások fehérjét és a porcukrot gőz felett kemény habbá verjük. A habot aztán a töltelék tetejére simítjuk, visszatoljuk a sütőbe, ezt rá kell szárítani a süteményre (vegyük vissza a hőmérsékletet a sütőben.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.